Måndag 31 Maj

Herregud har inte skrivit på ett tag! Inte okay av mig. Har ju dock varit så mycket i veckan innan. Jobb, hemma hos jesper, städat arslet av mig! Men nu sitter jag här och har minsann tid att skriva igen.

Har pysslat en del med att handla in till Sweden rock som börjar närma sig i rasande fart! Åker om en vecka ju! Jisses, underbart. Längtar verkligen. Har köpt våtservetter, sårservetter, två nya snygga linnen från Shango i malmö. Har letat fram sovsäcken och underlaget. Men en sak har jag dock insett - jag åker ingenstanns utan en kudde! Där går gränsen! haha.

Jag tröttnade något så enormt på min brun/svarta hårfärg; så igår färgade jag håret i en ny fin färg! Jag är megahappy. Kommer en bild imorgon hoppas jag. Orkar inte direkt fixa mig idag hehe. Men jag är snygg nu i vilket fall som heslt!! Hehe

På onsdag blir det Amandas studentfest! Längtar verkligen - skit skummt sedan det inte är jag som tar studenten (i know :P). Men har inte varit på en enda student sedan min egen! Och på torsdag är det exakt två år sedan jag själv var student. Goosh vad jag känder mig gammal. Vart tog åren vägen? - jo på jobbet XD Men i allafall måste hitta fina kläder - tror dock jag tar på mig mina goth pumps från demonia! :D Men icke ska jag vara finare än Amandis.

Jaa just det! Nää måste bara berätta det. Fick en avsändelse om att jag hade ett paket att hämta ut hos posten. Jag tänkte att det nog var min tröja från Odium; som blev skickad i förra veckan. Kommer till posten och hämtar ut ett skumt grått paket fullt med kinesiska tecken och allt. Och jag överdriver inte när jag säger att det var FULLT med tecken! Till och med mitt namn stod med tecken hehe. Så där står jag med ett paket och började undra om någon skickat mjältbrand till mig. XD Väl på jobbet vågade jag öppna det och så visade det sig vara mitt smink jag köpte för evigheter sedan! XD FACE PALM! haha fy fan vad jag kände mig blond där! Men nu har jag jättefint smink till på onsdag iallafall :D Men fortfarande ingen tröja från Odium att ta på mig =(

Bara för det kommer här en bild på mitt underbara smink :D





Nåå ja nu ska denna fisen lyssna på musik och snart sova. Puss på er :*